FagFlis Arkitektshowroom

Fliser påmalt bakgrunn med sirkler

Fliser og inspirasjon

Helt på grensen mellom idylliske Sagene og Grünerløkka, i de gamle industrilokalene til Graahs spinneri , finner du FagFlis Arkitektshowroom. Dette er vår avdeling for arkitekter, interiørarkitekter og designere med et generøst utvalg av keramiske fliser, inspirasjon, kurslokaler og kontor.

Vårt showroom åpnet dørene i 2007 og siden den gang har vi hatt en rivende utvikling. Arealet er doblet og vi har utvidet med en hel etasje. I staben har vi blitt flere og sortimentet har blitt både større og bredere. Vi har lang erfaring i å bistå arkitekter og interiørarkitekter med deres prosjekter, og denne kompetansen bruker vi hver eneste dag for å gjøre jobben både enklere og mer effektiv for deg.

 

Utvalg

Vi har et stort utvalg innen keramiske fliser. Fra våre europeiske leverandører viser vi frem alt fra «haute couture» og eksklusive fliser til prosjektvennlige alternativer. Vi har fliseserier med store fargekart, modulserier, mosaikk i glass og keramikk, retro fliser, gigantfliser, små fliser og ikke minst et veldig stort utvalg innen porcellanatofliser for private og offentlige rom.

Se alle våre leverandører her.

 

Ta med deg kunden

Arkitektshowroom`et er utelukkende et servicesenter for våre bedriftskunder. Hit kan du komme for veiledning og hjelp eller om du bare trenger litt inspirasjon. Ønsker du å ta med dine kunder hit er du selvfølgelig velkommen til det. Du finner et stort arbeidsbord i første etasje der dere kan boltre dere med flisprøver og plantegninger. I andre etasje finner du et roligere område, også her med stort møtebord der dere kan jobbe på egenhånd eller med hjelp fra våre dyktige medarbeidere.

To personer velger fliser til baderomI showroom`et finner du ikke tradisjonelle utstillinger. Vårt fokus ligger i å ha et variert utvalg, tilgjengelig prøvemateriell og informasjon om fliser, tilbehør og tekniske løsninger. I første etasje kan du se brorparten av vårt utvalg av fliser, alt fra gigantformater til mosaikk, mens du i andre etasje kan se og føle på tekniske løsninger som fasadesystemer, bassengmoduler og hevede gulv.


Bestill fliseprøver

I en hektisk arbeidsdag er det ikke alltid enkelt å finne tid til å innhente materialprøver. Da er det greit å vite at vi også kan komme til deg. Ved å ha et oppdatert utvalg av materiell på kontoret har du alltid alternativer innen rekkevidde. Har du mindre plass i materialbiblioteket kan du kontakte oss for spesifikke prøver til dine pågående prosjekter.

Bor du ikke i Oslo kan vi sende prøver til deg pr post, eller du kan få prøvemateriell via din nærmeste FagFlis-butikk.

Kurs

Vi har også et romslig lokale hvor vi holder kurs for bedriftskunder, studenter og andre aktuelle aktører. Sammen planlegger vi kursene etter deres behov, og kan tilby alt fra korte frokostseminarer til halv- eller heldags kurs. Nedenfor kan du lese noen av våre populære temaer:

    • Keramiske fliser – en innføring i materialets egenskaper, produksjon, miljø
    • Tekniske løsninger, for eksempel fasade, basseng og uteområder
    • Trender og nyheter
    • Teori og praktisk flislegging

 

Det er også mulig å leie kurslokalet til møter for bedriften deres.

Besøk

Vårt showroom holder åpent alle hverdager. For å sikre deg god hjelp når du kommer anbefaler vi at du kontakter oss og booker tid i forkant.

Epost: arkitekt@fagflis.no

Her finner du oppdatert kontaktinformasjon og åpningstider. 

 

Utstilling av fliser ved FagFlis Arkitektshowroom

FagFlis Arkitektshowroom

 

Kurs for interiørarkitektstudenter hos FagFlis Arkitektshowroom

Kurs for interiørarkitektstudenter hos FagFlis Arkitektshowroom

Fagflis