Om oss

Interiøret i FagFlis Hamar

Vi i FagFlis er spesialister på keramiske fliser. Det er kjernevirksomheten vår, og du finner FagFlis-butikker nærmest i hele Norge. Vi representerer et komplett knippe av produsenter fra hele Europa. Vårt mål og vår visjon er å være en ledende aktør i markedet for keramiske fliser og tilhørende produkter.

 

Proffenes førstevalg!

FagFlis sin overordnede målsetting er å være «Proffenes førstevalg». Det gjelder i alle ledd og deler av det markedet vi arbeider i. Helt ifra idé og planleggingstadiet hos arkitekten, til entreprenøren som får byggeoppdraget, og flisleggeren som utfører sitt gode håndverk. Samtidig arbeider vi tett sammen med interiørarkitekter som har ansvar for alt fra store signalbygg til private baderom, hvor byggherre og oppdragsgiver er aktivt med i prosessene. Vi i FagFlis ønsker å være like «proffe» mot alle som velger oss som leverandør til sitt nye bad eller nyoppussede bolig.

 

Vår historie

FagFlis sin opprinnelse stammer tilbake til 1980, da murmesterfirmaet Per Lund AS startet med import av keramiske fliser. Deretter startet L-Flis & Interiør AS opp i Oslo i 1989 med import av flis og butikkutsalg. Noen år senere, i 1996, ble kjeden FagFlis etablert. Fra og med 1998 har vi også vært etablert i Gøteborg. Gjennom 2000-tallet opplevde kjeden en jevn vekst, hvor stadig nye medlemmer kom til, og FagFlis ble en landsdekkende kjede og en av hovedaktørene for salg og distribusjon av keramiske fliser. I 2007 etablerer FagFlis et Arkitektshowroom sentralt i Oslo, som betjener arkitekter og interiørarkitekter til deres prosjekter. Videre utvidet FagFlis konseptet sitt med FagFlis-skolen i 2014. Her bygger vi kunnskap og kompetanse både internt for våre dedikerte medarbeidere, og for våre kunder. Samtidig ønsker vi å gi et bidrag til fremtidens håndverkere og kunder innenfor vårt fag. I 2016 åpnet vårt nye sentrallager på Kløfta. Det har blitt det logistikksenteret vi planla for, og en viktig faktor for distribusjon til våre medlemmer og deres kunder, med over 5000 palleplasser og en effektiv håndtering av all import til kjedens medlemmer.

 

FagFlis-kulturen

Vi mener oppriktig at vi er «Best sammen». Det er i erkjennelsen av at vi både som kolleger, og sammen med våre kunder, er gjensidig avhengige av hverandre. Vi i FagFlis må ha den kunnskapen og kompetansen som kundene våre trenger for å gjøre arbeidsdagene effektive. Som kolleger deler og utvikler vi denne kompetansen sammen. Derfor er noen av våre viktigste verdier å være både forutsigbare og etterrettelige. Våre motiverte medarbeidere skal kunne tilby produkter og kompetanse som til sammen gjør oss konkurransedyktige, og ikke minst gjør oss til «Proffenes naturlige førstevalg».

 

Kontakt oss

Har du flere spørsmål om oss og våre produkter, er du velkommen til å besøke din nærmeste butikk og snakke med våre flinke fagfolk. Finn din nærmeste butikk her, og se flisene våre i spennende og kreative miljøer! Vi har også en inspirerende og levende Instagram-profil, hvor vi stadig legger ut bilder av hva som rører seg i flisenes verden. Følg oss på Instagram og få oppdatert informasjon om trender og nyheter her!

 

Fagflis