Fugabella® Color

Miljøvennlig hybrid fugemasse i 50 farger.

Fugabella® Color er en miljøvennlig hybrid fugemasse til keramiske fliser, mosaikk og naturstein. Den er brukervennlig under bearbeiding og kan formes til fugebredder fra 0-20mm. Fugemassen har lang åpentid, trenger ingen ytterligere tilførsel av vann under bearbeiding, er uten krymp og holder formen i enhver fug uten å synke. 

Fugemassen består av naturlige ingredienser, og i pulveret finner du rene, naturlige limstoffer uten tilsetninger som epoxy eller portland sement. Sluttresultatet er en jevn og stabil fug uten skjolder etter påføring. 

50 vakre fugefarger åpner for spennende designmuligheter i alle prosjekter. Tilpass fargene ton-i-ton til flisen eller skap et design med kontraster. De fargerike pigmentene hentes fra naturlige mineraler og den unike sammensetningen av råvarer resulterer i en fargebestandig fug.

  • Vannavvisende
  • Enkel å rengjøre og vedlikeholde
  • Fargebestandig
  • Ingen krymp
  • Motvirker salt- og kalkutslag
  • Til gulv og vegg, inne- og utendørs.
  • 50 farger!
  • Produsert av resirkulerte og kortreiste komponenter
Fargekart Fugabella Color fugemasse

Fargekart

 

Fugabella® Color – den miljøvennlige fugemassen

Kerakoll er sterkt engasjert i bærekraftig produksjon og avhending. Med avanserte laboratorium og egne team av forskere strekker de seg langt i å bidra til utviklingen av sunne innemiljøer med miljøvennlige produkter. 

Fugemassen er utviklet med et meget lavt innhold av VOC (måling av kjemiske stoffer i inneluft). Mer enn 60% av mineraler brukt i tilvirkning av fugemassen hentes ut regionalt, og mer enn 30% er resirkulert. Råvarene hentes fra lokale brudd og produksjonssteder og fraktes med tog til fabrikkene. Pigmentene i fargestoffet produseres av helt naturlige råvarer, og etter endt levetid er den herdede fugemassen resirkulerbar. 

The Greenbuilding Company er verifisert av SGS og vurderer produkter på en skala fra 1-5 etter en rekke kriterier for miljø og bærekraft. Fugabella® Color har oppnådd verdien 4 på denne skalaen og klassifiseres som et miljøvennlig produkt. 

 

Fugabella® Color

Hybrid fugemasse

Fugemassen holder samme konsistens gjennom hele arbeidsfasen, selv under lengre perioder i bøtten. De tiksotropiske egenskapene gir en smidig påføring med mulighet for korrigering underveis, og uten krymp vil du se det endelige resultatet før massen er herdet. Den unike hybridblandingen gir en perfekt fug uten skjolder. Fugabella® Color inneholder ikke portland sement.

Fugemassen kan brukes til alle typer keramiske fliser, mosaikk og naturstein, både ute- og innendørs. Kvaliteten er egnet for private hjem så vel som offentlige områder med høy belastning.

Fugabella® Color gir mindre sjolder enn tradisjonell sementbasert fugemasse

Fugabella® Color vs sementbasert fugemasse

Fugabella® Color med 50 farger

Fargekartet består av 50 nøye utvalgte farger som er plukket ut for å møte fargekravene til alle moderne interiør. Fra nøytrale nyanser av naturfarger og pasteller til vibrerende kulører; fargene til Fugabella® Color treffer rett på dagens flisetrender. Alle fargene leveres også som silikon. 

Fugabella® Color med naturlige fargepigmenter

Fugabella® Color – naturlige fargestoffer

 

Vil du vite mer?

Fugabella® Color finner du i din nærmeste FagFlis-butikk. FagFlis har butikker i nær sagt hele Norge, og du finner kontaktinformasjon til alle avdelinger i vår butikkoversikt.

Husk å følge oss på Instagram og Facebook for daglig påfyll av inspirasjon, tips og nyheter.

Fagflis