3D fliser


3D fliser gjør interiøret mer interessant og de kan brukes på alle typer vegger. Fremhev peisen, gi nytt liv til kjøkkenet og skap interessante blikkfang på badet. Veggene kan bli både diskrèt eller effektfulle, alt etter fargevalg og overflate. 

3D fliser spiller på lys og skygge, og de kommer helt til sin rett når de får sidelys. Fliser med myke former gir en roligere effekt enn fliser med tydelige kanter, og blanke fliser gjengir lys- og skyggeområder klarere enn de med matt overflate. For et diskrèt uttrykk kan du kombinere 3D flisen med en veggfarge i samme nyanse. Ønsker du et tydeligere skille mellom de forskjellige materialene velger du en kontrastfarge eller en annen glansgrad på overflaten. Uansett hva du velger vil disse flisene gi interiøret et spennende løft!

Nedenfor kan du se 3 spennende kolleksjoner med 3D fliser som kan brukes på alle rom, også på badet og i våtsonen.

Quintessenza Marea

Nyheten Marea produseres med to forskjellige overflater i tillegg til den vanlige flate: Konkave eller konvekse buer, matt eller blank overflate. Flisene er inspirert av havet, bølger og bevegelige elementer, og de søker å gjengi bevegelighet i interiøret.

De minimalistiske veggflisene har en ensfarget, homogen overflate som glir lett inn i trendy interiør. Flisene kan settes sammen i interessante kombinasjoner eller brukes alene for å skape et tydelig blikkfang. Marea produseres i 6 tidsriktige farger.

Format: 7,5×30 cm

Se hele kolleksjonen Marea her.

3D veggfliser i rosa, mintgrønt og hvitt

Quintessenza Marea i fargene Rosa, Salvia og Bianco

 

Mutina Rombini

Kolleksjonen Rombini har vært med oss en stund, og den har nylig blitt oppgradert med flere nye farger og en ny størrelse: Extra small. Rombini er en triangelformet flis med klare intensjoner, her får du virkelig en 3D flis som syntes. Gi interiøret en statement vegg som garantert blir lagt merke til! Rombini er like fin som dekorflis på peis, over kjøkkenbenken eller på badet. Vi ser mye spennende bruk av denne flisen, som vegger i entrè, stue og soverom. Blant annet er veggene i Posthuset flislagt med Rombini Triangle White. 

Flisene produseres i 5 farger med matt overflate og 5 farger med blank overflate. Alle fargene kan leveres i de tre størrelsene Large, Small og Extra small.

Format: 31,5x2x1,6 (Extra Small), 31,5×3,5×2,2 cm (Small), 31,5x6x2,2 (Large)

Se hele kolleksjonen Mutina Rombini her. 

Hvite 3D fliser fra Mutina

Mutina Rombini Triangle White

Vegg med 3D-flisen Mutina Rombini Triangle

Mutina Rombini Triangle Extra small Brun

 

41zero42 Biscuit

Veggflisen Biscuit med helmatt, tørr overflate kan brukes på alle rom. Den jevne, buede overflaten lar lyset gli nesten umerkelig over i skygge og resultatet blir en rolig og dempet vegg med myke former. De mange forskjellige variantene av flisen gir mulighet for å skape unike kombinasjoner, og du kan fint sette sammen flere varianter på samme rom.

Biscuit produseres i 4 forskjelliger og med hele 6 forskjellige varianter, og de er like fine alene som i kombinasjon med andre fliser.

Format: 5×20 cm

Se bildene: Baderom i Oslo med den grønne veggflisen 41zero42 Biscuit Salvie. 

 

41zero42 Biscuit Terra Dune

41zero42 Biscuit Bianco Dune

 

Bli inspirert

3D flisene kan sees i alle våre butikker. Her har vi også mange spennende utstillinger med fliser til bad, kjøkken, peis, entrè og oppholdsrom. Ta gjerne med deg bilder eller materialer du er inspirert av så hjelper vi deg med å finne flisene som passer til. Vi har butikker over det meste av Norge, og du finner kontaktinformasjon til butikken nærmest deg her.

På vår Instagramkonto deler vi daglig inspirasjon med vakre fliser og spennende interiør. Følg oss på Instagram eller Facebook for daglig inspirasjon rett i feeden.

 

 

Fagflis