Keramiske spilefliser


Keramiske spilefliser tilfører en ekstra dimensjon til interiøret, og det passer like godt i oppholdsrom som på badet. For eksempel i våte soner, som dusjen eller rundt badekaret, er keramisk flis ofte et foretrukket materiale, og for de som ønsker en spilevegg finnes det nå gode alternativer. Her viser vi deg to flotte serier med spilerfliser i vakre, naturlige farger.

Keramiske fliser gir vedlikeholdsfrie, solide overflater som er enkle å rengjøre og ikke endrer utseende over tid. Spilerfliser er i hovedsak ment for vertikale flater og egner seg for vegger eller til flislagte objekter.

Keramiske spilefliser fra Kronos

Kronos Les Bois er en større serie med fliser inspirert av treverk. Med matte overflater, rettskjærte kanter og en levende overflate har flisene et autentisk og varmt utseende, og følelsen av treverk blir med deg hele veien inn i dusjen. Trespilene kommer i to varianter og fem farger.

Baguette 3D er èn stor flis i størrelse 29x120cm der spilene er montert fast med en 3D effekt. Høydeforskjellen i flisen gir dybde til veggen, og lys og skygge kommer helt til sin rett med sidelys. Mosaico er smale, tynne staver i størrelse 2x120cm, og her kan du velge en fugefarge ton-i-ton for en diskrèt fug eller kjøre på med en mørk farge for mer kontrast og dybde.

Se serien Kronos Les Bois her. 

Kronos Les Bois Baguette 3D Cobolo

 

 

Hvordan velge riktig fug? Her får du tipsene. 

 

Porcelanosa Lexington

Lexington er keramiske spilefliser i varme naturfarger som er perfekt for skandinaviske interiør. Bruk den til å fremheve soner, som for eksempel dusjen, eller monter den på hele vegger. Flisen kan monteres horisontalt eller vertikalt. Tre vakre overflater gir deg akkurat de fargevalgene du trenger, slik som den dype fargen Cognac, den sartere Maple eller gråtonede Colonial.

Overflaten er helmatt med en taktil overflate og leveres i størrelse 45×120 cm.

Porcelanosa Lexington Maple

 


Vil du se flere spilefliser?

I våre butikker og showroom kan du se fliser i miljø, hente fliseprøver på dine favoritter og få veiledning av våre dyktige medarbeidere. Vi har også en instagramkonto proppfull av inspirasjon, tips og nyheter. Følg oss på @fagflis for daglig påfyll rett i feeden.

 

Kronos Les Bois Slavonia

Kronos Les Bois Mosaico

Fagflis