Naturlige, rå og rustikke fliser


Naturlige, rå og rustikke fliser gir lune hjem. Hvis du skal pusse opp hjemmet i en varm og naturlig stil kan du se på fliser inspirert av naturstein, kalkede vegger og trespiler.

Rustikk sjarm

Di Pietra Bali Red er fliser med en rå og rustikk sjarm. Tekstur og fargenyanser gjør flisene levende i uttrykket og overflaten inspirert av naturstein har en behagelig tyngde. Bali Red har nyanser av grått og rust med stor fargevariasjon slik at du får et autentisk og røft gulv. Den passer veldig godt i rolige interiør med malte eller ensfargede flater, og gjerne i kombinasjon med andre naturmaterialer.

Du kan velge å holde deg til ett format eller kombinere flere størrelser for en enda mer uttalt rustikk stil. Det er de små formatene som gjelder med størrelser fra 20x20cm til 60,8×60,8cm, og de kan brukes både ute og inne slik at du får en sømløs overgang mellom interiør og eksteriør.

Bli inspirert av kolleksjonen Di Pietra her. 

Gulv på baderom med rustikke fliser

Flislagt gulv med Cir Di Pietra Bali Red, kombinert med malte veggflater

Kalkede vegger

Clay henter inspirasjon fra kalkmaling og gir en dempet og naturlig ro til interiøret. Den skjoldete og matte overflaten har et flott særpreg, og flisene er like vakre på baderom som på kjøkkenet eller peisen.

Best effekt får du ved å legge denne flisen i store formater, fra 60x60cm og oppover, og hvis det er mulig kan du med fordel velge de største formatene som veggflis. Fugefargen bør harmonere med flisen for å beholde den rolige stemningen, så velg gjerne en fug som er ton-i-ton. Fugabella Color finnes i 50 farger, slik at du her kan finne en fug for alle flisene i kolleksjonen.

Kolleksjonen Clay består av hele 10 vakre farger. Fra den lyse fargen Calm til gråtoner, beige og den brungrå Trust, i tillegg til tre vakre kulører med dyp blå Karma, okergule Glee og røde Grace. Videre er det et stort utvalg formater å velge blant og serien produseres i størrelser fra 20x80cm til 120x278cm. For baderom og dusjområder finnes den også med tilhørende mosaikk slik at du kan få samme farge på dusjgulvet.

Alle fargene i kolleksjonen Clay kan du se her.

Vegg med Mirage Clay CL04 Fancy

Spilefliser

Trespiler bruker vi som aldri før og spileflisene i kolleksjonen Kronos Les Bois har en naturlig og matt overflate. Spilene er montert med en 3D effekt slik at lys og skygge gir veggene dybde og karakter. Les Bois produseres i fem velvalgte farger, fra den lyse Slavonia til den bekmørke Cobolo, lys grå Sarawa samt de dyp brune Bogote og Mogano.

Dersom du ønsker en lysere stil kan du se på spilefliser fra Porcelanosa. Ice Nebraska Tea er en veggflis med smale staver tett i tett slik at veggene får en myk tekstur. Også her bør du her være bevisst på fugefarge og velge en fug som går ton-i-ton med flisen.

Fordelen med spilefliser i keramisk flis er at de er helt vedlikeholdsfrie og kan brukes på alle typer vegger, også i dusjen. Flisene krever ingen vedlikehold utover normalt renhold, og fargen vil holde seg like fin år etter år.

Her kan du se hele kolleksjonen Les Bois. 

Vegg med spilefliser fra Kronos

Fliser med trespiler fra kolleksjonen Kronos Les Bois (farge Slavonia)

 

Finn de perfekte flisene for deg

I våre butikker har vi et stort utvalg av fliser i alle stiler, inspirerende utstillinger og dyktige medarbeider som vil hjelpe deg i mål med dine drømmefliser. Du finner kontaktinformasjon til alle våre butikker her.

Husk å følge oss på Instagram og Facebook for daglig påfyll av inspirasjon, nyheter og tips.

 

 

Fagflis