Naturen som inspirasjon


Naturlige materialer blir mer og mer populært. Nå vil vi også ha det hjemme og gjerne på både gulv og vegger. Marmor og terrazzo har vært i vinden en god stund og har lenge vært en representant for vårt ønske om å hente naturen inn i hjemmet, også når det gjelder fliser. Nå er et stort utvalg flis inspirert av naturens materialer, farger og former tilgjengelige for alle som ønsker å ta med seg naturen inn i hjemmet.

Rolige og lune farger

Farger som rød-brun, blå-grønn og ulike puddertoner bidrar til en rolig og intim atmosfære innendørs, og gjør seg like godt på badet som i stua og på kjøkkenet. Hvorfor ikke velge samme farge på gulv og vegger på badet, så får du bedre romfølelse og mulighet til å heller variere med interiør, håndklær og planter som passer din personlige stil? Ved å gå for samme farge eller samme fargetone på både gulv og vegger sørger du for at rommet oppleves som rolig og helhetlig.

 

Lyst bad med beige fliser og badekar

Baderom med rolige overflater og samme flis på gulv og vegg

Fargene vi henter fra naturen er tidløse og overlever enhver trend. Hvis du er usikker på om du ønsker å investere i fliser på kjøkkenet kan det lønne seg å velge en tidløs farge som vil passe til det meste av møbler og trender. Med et utgangspunkt i duse toner har du et godt og tidløst grunnlag, slik at du kan variere interiøret med farger som skiller seg mer ut.

Organiske former og mønstre

Vi vil ikke lenger at hjemmene våre skal være sterile og upersonlige. Nå bygger og innreder vi hjemmene våre slik at det blir komfortabelt og behagelig å tilbringe tid der. Ikke vær redd for å la din personlige stil prege hjemmet ditt og sørg for at du lever i et miljø hvor du trives!

En av de mest effektive måtene å bringe naturen inn i hjemmet på er ved å hente materialer, mønstre og former fra naturen og bruke dem i hjemmet. Terrazzo tar gradvis over for svart, grå og grønn marmor og gir et fantastisk uttrykk. Det er et slitesterkt og vedlikeholdsfritt materiale som kan kombineres på uendelig mange måter.

Terrazzo på kjøkkenbenk i cafè

Terrazzoflis

Hvordan skal du hente naturen inn i ditt hjem?

Har du også lyst til å invitere naturens former og farger inn i ditt hjem, men er usikker på hvordan du bør gå frem for å få et resultat som du kan være fornøyd med i mange år fremover? Vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte flisen til ditt hjem! Besøk din nærmeste FagFlis-butikk for å se våre fliser utstilt i ulike miljøer og spørre våre flinke fagfolk om råd og veiledning.

På vår hjemmeside finner du en oversikt over alle våre butikker og kontaktinformasjon til butikken. Finn din nærmeste butikk her, og se flisene våre i spennende og kreative miljøer!

Vi har også en inspirerende og levende instagram-profil, hvor vi stadig legger ut bilder av hva som rører seg i flisenes verden. Følg oss på instagram og få oppdatert informasjon om trender og nyheter her!

Fagflis