Gå for store fliser på badet

Badet blir en stadig mer sentral del av hjemmet. Tidligere hadde badet kun nødvendige funksjoner, men i dag er badets bruksområder mye mer mangfoldige! Nå skal baderommet være et rom for hverdagsluksus og gi en ordentlig følelse av velvære. Dermed kreves det mer under utformingen av badet, både med tanke på kvalitet og utseende. Med dette har badet også blitt gjenstand for trender. Mange kan synes det høres unødvendig dyrt ut å følge trender på baderommet, men slik vi ser det er det er få eller ingen grunner til at du skal la være å innrede badet i din personlige stil!Sobert baderom med 60x60 fliser fra Viva

Store fliser gir bedre romfølelse

En av de store trendene vi observerer at mange velger å henge seg på i dag, er store fliser. Det er mange fordeler med å velge store fliser på badet og her får du et lite innblikk i noen av dem.

Først og fremst gir store fliser en bedre romfølelse. Med store fliser på badet unngår du at fugemassen tar oppmerksomheten bort fra selve flisen, og du slipper all den ekstra jobben det er med fuger. Derfor kan store formater sørge for at rommet virker større og gi en bedre romfølelse. Mange velger også å gå for avlange fliser av typen 30×60 cm på baderomsveggene. Dette kan ha den effekten at badet «strekkes» og oppleves som høyere eller dypere. Hos oss får du alt fra 30×60 cm, 60×60 cm og oppover. Vi kan også levere fliser helt opp til 160-320 cm for de som ønsker det.

Unngå fuger i dusjsonen

Fliser på 120×240 cm blir stadig mer populært, spesielt i dusjsonen. Med denne størrelsen blir det mulig å dekke hele veggen i dusjsonen med kun én flis, så unngår du fuger helt og holdent! Dette gir et svært eksklusivt og lukrativt uttrykk og tar ditt bad til nye høyder!

Les mer om fordelen med flis i dusjen her.

Ikke vær redd for personlige bad

Det er ingen grunn til at badet skal være det ene rommet i boligen som ikke står i stil til resten. Hvis du syns det er vanskelig å finne løsninger du tror du kan trives med i mange år fremover, kan du besøke en av våre butikker og snakke med våre flinke fagfolk. Vi svarer på alle dine spørsmål om flis, og hjelper deg gjerne med å finne løsninger som passer godt inn i ditt hjem.

Finn din butikk

FagFlis har butikker i hele landet. Vi er eksperter på flis og kan fortelle om alle flisers egenskaper, og gi deg råd og veiledning når du skal velge flis som passer ditt hjem. På vår hjemmeside finner du en oversikt over alle våre butikker og kontaktinformasjon til butikken. Finn din nærmeste butikk her, og se flisene våre i spennende og kreative miljøer!

Vi har også en inspirerende og levende instagram-profil, hvor vi stadig legger ut bilder av hva som rører seg i flisenes verden. Følg oss på instagram og få oppdatert informasjon om trender og nyheter her!

Fagflis