Fliser til kjøkkenet

Hvilke fliser kan brukes på kjøkkenvegg? 

Her er det i praksis ingen begrensninger, det hele kommer an på hvilket design du ønsker i interiøret. Om flisen betegnes som gulvflis kan den fint brukes som veggflis også, den har bare en kvalitet som egner seg til hardere påkjenning enn en kjøkkenvegg. 

Ønsker du en meget enkel overflate som krever minimalt med vedlikehold kan du vurdere å bruke store fliser. Ønsker du å skape litt mer tekstur og dybde kan du se på fliser med relieff og 3D, eller velge farger for å skape lune eller livlige rom. Smak og behag, altså!

Se vår inspirasjon til kjøkkenet her.

 

VitrA Pro Color 

En serie med stort utvalg av farger og formater, fra mosaikk i 2,5×2,5 cm til kvadratiske og rektangulære fliser i større formater. Overflaten er ensfarget og kommer som blank eller matt. Fargekartet spenner fra hvite, grå og beige nyanser til knallsterke farger i turkis, blått, grønt, gult, lilla… ja, de fleste farger. 

Prisnivå: rimelig (noen farger og formater er moderat priset)

VitrA Pro Color

Self

Denne fabrikken har et godt utvalg veggfliser, og er du på jakt etter klassiske små kjøkkenfliser er dette et godt sted å begynne. Her finner du også veggfliser med mønster, skråskjærte fliser som legges som fiskebensmønster, metrofliser og fliser med påskrift. 

Prisnivå: moderat

Klassisk hvit veggflis til kjøkken

Self Victorian

Quintessenza

Dette er en ganske ung fabrikk med et godt utvalg av veggfliser. Fra små klassiske fliser i sobre nyanser til trekanter og 3D. Designet er lett og tidsriktig og kan integreres i de fleste hjem. Deres nyeste kolleksjoner har spennende former og vakre, duse farger. Miks flere farger på samme vegg eller hold deg til en favoritt. 

Prisnivå: moderat

Trekantet kjøkkenflis rosa, hvit og blå.

Quintessenza 3lati

Mutina

Mutina bruker anerkjente designere i sitt designprogram. De lager helt spesielle fliser du ikke finner andre steder og har fokus på at flisene skal være et eget designelement i rommet. Med fliser i 3D, mønster og relieff er dette fabrikken å se nærmere på om du vil ha noe helt spesielt. 

Prisnivå: eksklusivt

Vil du gjøre noe annerledes på kjøkkenet ditt? Se våre tips her. 

Mutina Azulej Grey Combination

 

 

CIR

Cir er en italiensk leverandør av glaserte fliser. Stilen er tradisjonell og noe rustikk og innenfor dette har de et stort utvalg. Her finner du gjerne mindre formater til kjøkkenveggen hjemme eller til hytta. 

Prisnivå: rimelig til moderat

Rustikk kjøkkenflis inspirert av murstein

Cir Chicago

Trend

Italiensk glassmosaikk på sitt beste! Stort utvalg innen maskinlaget og håndlaget mosaikk. Velg blandt ferdige mikser eller lag din egen. Mosaikken kan bestilles som ensfarget eller mikset med andre farger. Er du riktig kreativ kan du også lage egendesignede mønster eller bilder til veggen din. Trend lager mønsteret i dine valgte farger og monterer det ferdig på ark for deg.

Prisnivå: moderat til eksklusivt

Følg oss på instagram og få enda mer inspirasjon til flisvalget!

Trend mosaikk miks

 

 

41zero42

Italiensk trendy fabrikk med spennende fliser litt utenom det vanlige. Vakre mønster og farger, 3D fliser og et variert utvalg. Med fliser fra denne fabrikken kan du virkelig leke deg og designe et kjøkken utenom det vanlige. Hva med å legge flisene hele veien opp til taket? 

Prisnivå: eksklusivt

Grønn kjøkkenflis med relieff

41zero42 Biscuit

 

Kontakt oss

Trenger du mer inspirasjon? Besøk en av våre butikker og se flisene i våre utstillinger. 

 

Fagflis