Fargerike fliser til kjøkkenet


Frisk opp kjøkkenet med fargerike fliser over kjøkkenbenken. Her snakker vi farger, former og spenstige valg som virkelig gir interiøret et løft. Vi beveger oss stadig mer mot farger i interiøret hjemme, og kjøkkenveggen er et supert sted å starte.

Hvordan finne riktig farge

De fleste bestemmer seg for kjøkkeninnredningen først for så å finne flisene. Flliser kommer i et hav av farger, formater og overflater og det kan være lurt å se flisene opp mot kjøkkenfrontene og benkeplaten. Ta gjerne med deg en fargeprøve på kjøkkenfronter og benkeplate til butikken for å få et inntrykk av hvordan materialene passer sammen, eller lån med deg fliser hjem for å se de på kjøkkenet ditt.

Det er ingen farge som er mer riktig enn andre, det viktigste er å finne en du liker selv og som harmonerer med interiøret hjemme hos deg. Ikke legg for mye vekt på årets trendfarger da disse skifter raskere enn du rekker å skifte fliser. Finn en kjøkkenflis og en farge du kan leve lenge med.
Colllage med fliser i rosa nyanser

Sottocer Sense Nude, Porcelaingres Colors Studio Malt (stor flis), Agglotech SB117 (terrazzo) og Pavigres P21 Bege (til høyre).

Små og store fliser

Alle keramiske fliser kan legges over kjøkkenbenken! Størst utvalg av farger finner du gjerne blant veggfliser i mindre formater. Formene varierer fra kvadratiske til avlange fliser eller spennende former som rund, rombe, trekantet osv.

Større fliser er oftere basert på naturfarger, men noen kolleksjoner har også alternativer med mer farge. Porcelaingres Color Studio kommer i store formater, og fargene Malt (cotto-farget) og Sage (svakt grønn) gjør seg slående godt som veggfliser. Mirage Clay leveres i 10 farger, blant annet en herlig dyp rød nyanse (se bilde lenger ned i artikkelen). Cæsar Join har fliser i en klar grønn (Verve) og en dyp blå (Ink) farge.

Fargerike alternativer

Nedenfor kan du se fargerike fliser i små formater, og alle flisene egner seg godt som veggflis på kjøkkenet. Finner du en favoritt kan du be om prøveflis i våre butikker.
Du finner kontaktinformasjon til alle våre butikker her. 

Dette er kun en liten del av vårt sortiment. Husk å følge oss på instagram for daglig påfyll av inspirasjon, tips og spennende interiør.

Klikk på bildet for å se hele kolleksjonen.

Collage med fargerike fliser i format 10x10cm

Pavigres P21 – Finnes i flere farger

Collage med dyp røde veggfliser og armatur i kobber

Revoir Paris Atelier – Finnes i flere farger

Veggflis fra Kaufmann i en myk turkis farge

Kaufmann Keramik Set – Finnes i flere farger

Trekantede fliser i flere farger montert sammen med lys fug

Quintessenza 3Lati – Finnes i flere farger

Kjøkken med blå kjøkkenfliser mellom benk og overskap

Vitra Retromix Sapphire Blue – Finnes i flere farger

Flerfarget veggflis i rosa, røde og gule nyanser fra Mutina

Mutina Diarama Blush Light – Finnes i flere farger

Flerfarget hexagon flis med farger i rombemønster

Quintessenza Minima Multicolor

Haug med metrofliser i sterke, klare farger

Etruria Victoria

Røde fliser til gulv og vegg med matt overflate

Mirage Clay Grace CL10 – Finnes i flere farger

Gul veggflis fra Vitra på baderom

Vitra Mode Amber Yellow

Quintessenza Tinte Aquamarina – Finnes i flere farger

41zero42 Biscuit Terra Dune og Plain – Finnes i flere farger

Alle fargene i serien 41zero42 Technicolor

41zero42 Technicolor

Fagflis