5 steder du kanskje ikke har tenkt på at du kan bruke flis


Flis er et mer anvendelig og allsidig produkt enn folk flest kanskje har inntrykk av. Det finnes nesten ingen grenser for hvordan du kan bruke flis i din bolig. Her er det bare å være kreativ og tenke utenfor boksen. Vi er ekspert på flis og gir deg tips til fem steder i hjemmet du kanskje ikke har tenkt på at det går an å bruke flis!

1. På stue- eller spisebordet

Flis er et fantastisk holdbart produkt som egner seg like godt på møbler som på gulv og vegger. Hva med å dekke stue- eller spisebordet med flis? Her kan du slå deg løs og være kreativ med mønstre, farger og fasonger, og skape ditt eget helt unike og personlige bord! I tillegg til at dette er en fantastisk mulighet til å spesialtilpasse bordet til ditt hjem, er det også en utrolig holdbar og vedlikeholdsfri løsning. Plasser varme kjeler og gryter rett på bordet uten å bekymre deg for å skade overflaten.

2. På peisen

Har du tenkt på at fliser på peisen kan gi hjemmet et fresht og moderne uttrykk? Det er mange valgmuligheter når det gjelder fliser på peisen. Du kan velge noe som passer perfekt inn hjemme hos deg, eller kanskje noe som bryter helt med stilen og skaper et blikkfang? Med fliser fra Mutina på peisen får du en moderne og kreativ løsning som skiller seg din peis fra naboens!

Mutina Rombini Triangle Green

3. På kjøkkenbenken

Velg flis på kjøkkenbenken og benytt deg av det store utvalget og de mange mulighetene til å tilpasse kjøkkenet til din personlige smak. Noen av våre leverandører leverer spesialbestilte benkeplater. Bestill tilpassede fliser og få hele kjøkkenbenken i ett stykke, uten skjøter og fuger! Mutina leverer blant annet løsninger som gir et spennende og annerledes uttrykk. Her står du fritt til å velge løsninger som passer din smak.

Kontakt din nærmeste butikk for mer informasjon om bestilling.

4. I stua eller på soverommet

Det er ingen god grunn til ikke å velge fliser fremfor treverk også på soverommet, i stua eller i andre oppholdsrom. Mange hjem har allerede installert vannbåren varme i gulvene, hvilket gjør flisene behagelig temperert å gå på, i tillegg til at du får muligheten til å tilpasse innetemperaturen etter dine egne preferanser. Hva er vel bedre enn å stå opp av sengen en kald vintermorgen og sette føttene rett på oppvarmede fliser? Fliser leder varme bedre enn treverk, så her får du mer ut av pengene og energien du bruker på å varme opp huset.

Mirage Signature SI04

Les mer om fordelen med å velge flis fremfor treverk innendørs her.

5. I trappa

Trapper slites fort, særlig hvis de er bygget i treverk som er lite resistent mot slitasje. Derfor har fliser lenge vært brukt i næringslokaler og offentlige bygg som skoler, kjøpesentre og lignende. Å lage trapper i flis er en god, holdbar og vedlikeholdsfri løsning, så hvorfor ikke velge dette hjemme også?

Har du flere spørsmål om flisens bruksområder?

Syns du noen av disse tipsene var nyttige og fikk lyst til å prøve ut noe hjemme hos deg? Besøk din nærmeste FagFlis-butikk for flere tips og råd til hvordan du kan bruke flis på nye og kreative måter. Vi har en stor del av vårt sortiment utstilt i våre butikker, så du kan se hvordan flisene ser ut i ulike miljøer og kombinasjoner. Besøk oss og spør våre flinke fagfolk om hjelp til å realisere ditt boligprosjekt.

Finn din butikk

FagFlis har butikker i hele landet. På vår hjemmeside finner du en oversikt over alle våre butikker og kontaktinformasjon til butikken. Finn din nærmeste butikk her, og se flisene våre i spennende og kreative miljøer!

Vi har også en inspirerende og levende instagram-profil, hvor vi stadig legger ut bilder av hva som rører seg i flisenes verden. Følg oss på instagram og få oppdatert informasjon om trender og nyheter her!

Fagflis