Unike, vakre og helt spesielle – disse flisene må du se!


Fliser er et gammelt materiale med lange tradisjoner, men at noe er gammelt trenger ikke bety at det er kjedelig. Innovasjon og design går hånd i hånd når det gjelder å skape helt unike materialer og vi har noen av Europas mest spennende fliser i vårt sortiment.

Visste du at arkitekter og interiørarkitekter kan bestille prøvefliser direkte fra vårt Arkitektshowroom? Se mer her.

 

Fliser med eksklusiv egenart

Mutina er en italiensk produsent av eksklusive keramiske fliser. Denne gjengen tenker ikke på fliser som kledning snarere enn at flisen skal være et eget designelement i rommet. Den skal ha en mening, et uttrykk og en opprinnelse. For å få til dette benytter de seg av kreativiteten til anerkjente designere som Patricia Urquiola, Barber & Osgerby og Raw Edges (blant mange andre). Nettopp ved å søke bredt klarer de gang på gang å komme opp med helt unike design, og hvert år er det like spennende å se hva de har funnet på.

Mutina designer fliser i både 2D og 3D og med et bredt spekter av bruksmuligheter. For eksempel er seriene Celosia og Mistral 3D fliser for å lage frittstående skillevegger. Folded har en vakker tekstur av brettet papir, Dechirer er preget med relieff i Patricia Urquiola sin signaturstil og fargene i Mews er inspirert av Barber & Osgerby sin hjemby, London.

Se alle flisene til Mutina her. 

Blå fliser i 3D med mønster

Mutina Rombini

Keramisk flis med mønster av brettet papir

Mutina Folded

Dristige og vakre fliser

Et ungt og innovativt firma, 41zero42 tar keramikk seriøst. De forteller historier med fortid, nåtid og fremtid som rettesnorer mens de lager spennende fliser med egenart! Denne produsenten slo ned hos oss for fullt i 2018 og gang på gang blir vi ekstatiske når de kommer med sine nye kolleksjoner. De tør å være dristige og de har en egen teft for matte, vakre overflater og subtile former.  

Veggflisene i serien Bisquit er akkurat så tørre og matte som navnet tilsier. Serien kommer i fire farger og seks varianter. Supreme er en frisk motvekt til alle duse marmorfliser vi ser for tiden, og med sitt sterke formspråk formelig roper den etter oppmerksomhet. Med Technicolor kan du lage de mest utradisjonelle fiskebensmønstrene og Paper41 Pro og Paper41 Lux tar det tropiske temaet til nye høyder.

Se alle seriene til 41zero42 her. 

 

Buet veggflis i terracotta farge

41zero42 Biscuit

 

Svart og hvitt marmorinspirert flis

41zero42 Supreme

Den komplette serien

Dtile kjører et helt spesielt konsept, nemlig at alle objekter, former og overflater skal kunne flislegges fullstendig uten bruk av tilleggsprodukter som hjørnelister og silikon eller ved å skråskjære flisene. Dtile produserer dermed både 2D og 3D-fliser i et vakkert sortiment på 20 unike farger. 3D flisene er tilpasset både utvendige og innvendige hjørner, og i tillegg produserer de fliser med funksjoner som knagger, lufteluker og hyller. 

«If the world is to be covered under a blanket of tiles, the blanket had better be three dimensional.»

Se hele utvalget fra Dtile.

Sterk farge på cafèdisk

Dtile – Color 34 Dandelion

Grønne fliser med avrundede hjørner

Dtile – Color 24 Grass

 

Ønsker du å se alle våre Europeiske leverandører? Du finner hele listen her. 


Finn din butikk

FagFlis har butikker i hele Norge. På vår hjemmeside finner du en oversikt over alle våre butikker og kontaktinformasjon til butikken. Finn din nærmeste butikk her!

Vi har også en inspirerende og levende instagram-profil, hvor vi stadig legger ut bilder av hva som rører seg i flisenes verden. Følg oss på instagram og få oppdatert informasjon om trender og nyheter her!

Fagflis