Populære Norr i nye farger


For en tid tilbake så vi flisen Norr for første gang. Inspirert av natursteinen Ceppo di grè og med velkjente fargenavn; Svart, Vit og Grå. I sommer kom serien i oppdatert utgave med nye farger og en helt nye variant med mindre spetter.

De to nye fargene heter Farge og Melk. Farge har en herlig grå bunnfarge og tilslag av farger som går fra blå-grå til rust, nesten hvitt og koksgrått. Melk beveger seg inn i de lyse, varme beige-tonene med elementer av nesten hvitt og grått. Begge fargene er helt tidsriktige og glir fint inn i skandinaviske interiør.

Se bildene av det vakre badet med Norr Vit!

Fliser inspirert

Mirage Norr 2.0 med nye farger: Melk og Farge

«Fine» med mindre spetter

I tillegg til to nye farger kommer det altså en helt ny variant; Fine. Denne flisen har mindre spetter og en roligere overflate, men med de samme nyansene av farger i hver flis. Fine egner seg like godt til både gulv og vegg.

Collage med fliser i serien Norr

Til venstre ser du den originale utgaven og til høyre den nye varianten «Fine».

Formater

Norr kommer i et stort utvalg størrelser. De vanligste formatene som 30x60cm, 60×60 cm, 60x120cm og 120x120cm finnes i alle farger. Du får også tilhørende mosaikk til alle fargene, et godt alternativ om du trenger mindre fliser til for eksempel dusjgulvet.

Et stort og spennende format er størrelsen 120x278cm. Har du en standard takhøyde på badet kan du legge denne flisen stående fra gulv til tak for å få en dusj uten fuger. Store formater kan brukes flere steder, som for eksempel kjøkkenveggen, hvor du da vil få en praktisk og vedlikeholdsfri vegg akkurat der det gjerne blir mest søl.

Her kan du bla i brosjyren til Mirage Norr 2.0 

Norr er frostsikker

Serien Norr er av typen porcellanato, en hardbrent og tett flis som også kan legges utendørs. Når du skal legge terrasser eller balkonger anbefaler vi gjerne systemet hvor du setter fliser på «føtter». På denne måten får du et åpent rom mellom flis og underlag slik at vannet kan renne vekk og du unngår problemer med frostspreng og kalkutslag.

For å legge hevede gulv må du benytte fliser som er 20mm tykke (dobbelt så tykk som vanlige fliser). Dette er for å sikre at flisen er sterk nok til å tåle både mennesker, møbler og annen belastning. I serien Norr finnes fargene Vit, Grå, Svart og Farge med 20mm tykkelse.

Les mer om hevede gulv 

Se flisen i våre butikker

Vi har butikker over hele landet. På vår hjemmeside finner du oversikt over alle våre butikker og kontaktinformasjon til butikken nærmest deg.
Finn din nærmeste butikk her. 

Nyhet gulvflis Mirage Norr 2.0 Farge

Mirage Norr 2.0 Farge

Baderom med Norr (grå fliser) og badekar

Bad med Mirage Norr 2.0 RR04 og RR14

Spisestue med gulvflisen Mirage Norr

Gulv med Mirage Norr RR11

Fagflis