Sertifiseringer

Tilbake Trend Logo

Trend

Trend er en italiensk produsent av glassmosaikk.

Miljø

 • Greenguard Environmental Institute

  GREENGUARD Sertifisering
  UL Miljøverndepartementets GREENGUARD sertifisering programmet hjelper produsenter å skape oghjelpe kjøper å identifisere og gi tillit til interiørprodukter og materialer som har lav kjemiske utslipp, forbedre kvaliteten på luften der produktene brukes. Alle sertifiserte produkter må oppfylle strengere utslippskrav basert på kriterier fastsatt kjemisk eksponering.

  UL Miljø, en forretningsenhet i UL (Underwriters Laboratories), kjøpte GREENGUARD i 2011, ytterligere fremme sin misjon å fremme global bærekraft, helse og miljø, og sikkerhet. GREENGUARD Sertifisering er bredt anerkjent og akseptert av bærekraftige programmer bygge og byggeforskrifter rundt om i verden. I tillegg er GREENGUARD Produktguide fungerer som en gratis nettbasert verktøy for å finne sertifiserte lave utslipp produkter til kontorer, sykehus, skoler, boliger, og mer.

Kvalitet

 • CE - Ytelseserklæring - Glasmosaik

  CE- Ytelseserklæring
  CE-merket er en deklarasjon på at produsenten eller dennes representant garanterer at alle krav som stilles til produktet i det aktuelle direktivet er oppfylt. Produsenten/dennes representant tar ansvar for at produktet oppfyller disse kravene.

Fagflis