COVID-19

Informasjon til våre kunder

Sist oppdatert: 04.05.2020

 

Norge er preget av Covid-19. Vi har et ansvar for å gjøre mest mulig for å hindre smitte for våre ansatte og kunder, og vi følger derfor utviklingen og spredningen av coronaviruset nøye. 

 

I våre butikker har vi innført skjerpede rutiner for håndvask og bruk av desinfeksjonsmiddel. Vi har også oppfordret våre ansatte til ikke å håndhilse samt å holde avstand til både kunder og kollegaer. Vi har avlyst alle møter på tvers av avdelinger og innført hjemmekontor der dette lar seg gjøre. Det er også innført restriksjoner på bruk av samlingspunkter som kantiner og møterom. 

 

Alle våre butikker og lager holder åpent som vanlig, og leveranser  fra våre lagre går som normalt. 


Vi kan bekrefte at vi tilnærmet fikk hentet de varene som var planlagt og klare hos våre leverandører siste uke. På grunn av sterkt økende godsmengde og treghet i enkelt knutepunkter på transportstrekningen fra Italia vil noe av godsmengden få en forsinkelse inn til vår terminal.


Alle våre leverandører er fra i dag 4.mai fullt operative med både produksjon, logistikk og support funksjoner.


Er du usikker på informasjonen du har fått sjekker du dette med din selger. 


Vi har også bedt om og fått en statusrapport fra vår viktige partner Schönox hvor produksjonen er i Rosendal i Tyskland: 

Produksjonen går som normalt. Det er god kontroll på råvaretilgang da alle råvarer i denne produksjonen kommer fra andre europeiske produsenter. Utfordringen er tilgang på tomt transportmateriell, som kan forårsake forsinkelser i leveransene til Norge. 


Vi oppdaterer fortløpende ved endringer.

 

Vi oppfordrer våre kunder til å ta kontakt med oss pr epost eller telefon for saker som ikke krever personlig oppmøte. Fliser og tilbehør kan bestilles pr epost. 

 

Du finner kontaktinformasjon til alle våre butikker her.

 

Denne artikkelen vil bli kontinuerlig oppdatert ettersom situasjonen i Norge endrer seg. 

Fagflis

Personvern og cookies