COVID-19

Informasjon til våre kunder

Sist oppdatert: 31.05.2021

 

Alle våre avdelinger er i normal drift!


 Finn kontaktinformasjon til din butikk her. 

 

Norge er preget av Covid-19. Vi har et ansvar for å gjøre mest mulig for å hindre smitte for våre ansatte og kunder, og vi følger derfor utviklingen og spredningen av coronaviruset nøye.  Vi følger myndighetenes restriksjoner til enhver tid og innretter oss fortløpende ved endringer. 

 

I våre butikker har vi innført skjerpede rutiner for håndvask og bruk av desinfeksjonsmiddel. Vi har også oppfordret våre ansatte til ikke å håndhilse samt å holde avstand til både kunder og kollegaer. Vi har avlyst alle møter på tvers av avdelinger og innført hjemmekontor der dette lar seg gjøre. Det er også innført restriksjoner på bruk av samlingspunkter som kantiner og møterom. 

 

De fleste butikker og avdelinger holder åpnet som normalt, men lokale endringer forekommer. Husk å sjekke åpningstidene i din butikk. Alle leveranser fra våre lagre går som normalt. 

Vi oppfordrer alle våre kunder til å benytte munnbind ved besøk i våre avdelinger. Ved stor pågang vil det kunne være noe ventetid for å komme inn i butikk/lager. 

Hos våre leverandører er det ingen endringer, og både produksjon og logistikk går som normalt. 


Er du usikker på informasjonen du har fått sjekker du dette med din selger.

 

 


Vi oppdaterer fortløpende ved endringer.

 

Vi oppfordrer våre kunder til å ta kontakt med oss pr epost eller telefon for henvendelser som ikke krever personlig oppmøte. Fliser og tilbehør kan bestilles pr epost. 

 

Du finner kontaktinformasjon til alle våre butikker her.

 

Denne artikkelen vil bli kontinuerlig oppdatert ettersom situasjonen i Norge endrer seg. 

Fagflis